Find Evenementen

september 2018
september
22 september

De inschrijvingen voor het NRW Meischerschaft van 2018 zijn inmiddels geopend. Voor dames en heren zijn de onderdelen hetzelfde; biathlon of longcycle, beide met twee kettlebells. Mannen kunnen zich inschrijven voor 16,24 of 32kg en vrouwen voor 12,16 of 20kg. Voor meer informatie en inschrijven klik hier. Adres; Crossfit Münster Münstermannweg 16, 48153 Münster.

oktober 2018
oktober
10 oktober - 14 oktober

Wil je deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact op met Naomi Kooiker voor meer informatie.

oktober
21 oktober

Het Nederlands Kampioenschap kettlebellsport van 2018 vind plaats bij FitFabrique in Nieuwleusen. Voor mannen zijn de volgende onderdelen beschikbaar; Longcycle, Biathlon & Snatch-only. Deelname in de A-klasse is vanaf 20kg, kwalificeren kan door het behalen van rank 2 of hoger. Deelname in de B-klasse is met 16kg en voor iedereen vrij toegankelijk. Voor vrouwen zijn de volgende onderdelen beschikbaar; Longcycle, OALC & Snatch-only. Deelname in de A-klasse is vanaf 16kg, kwalificeren kan door het behalen van rank 2 of hoger. Deelname in…

november 2018
november
8 november - 11 november

Dit evenement vind plaats in Porto, Portugal en duurt drie dagen. Atleten moeten 1 dag van te voren aanwezig te zijn om te wegen. Meer informatie vind je onder andere op de Facebook pagina van de WKSF. Wil jij op dit evenement uitkomen voor Nederland? Neem dan contact met ons op! Via email of Facebook messenger.