Find Evenementen

juli
15 juli @ 13:30 - 15:00
Jaap’s Gym, Eekboerstraat 28J Oldenzaal, Nederland

We bespreken de toekomst van de kettlebellsport in Nederland! Evalueren van het eerste halfjaar 2018, vooruitblikken naar het NK & bespreken van internationale ontwikkelingen. Locatie nader te bepalen; mbv de aanmeldingen wordt er een centrale locatie uitgezocht.

september 2018
september

Meer informatie volgt binnenkort.

oktober 2018
oktober
10 oktober - 14 oktober

Wil je deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact op met Naomi Kooiker voor meer informatie.

november 2018
november
11 november

Het Nederlands Kampioenschap kettlebellsport van 2018 vind plaats in Leusden. Voor mannen zijn de volgende onderdelen beschikbaar; Longcycle, Biathlon & Snatch-only. Deelname in de A-klasse is vanaf 20kg, kwalificeren kan door het behalen van rank 2 of hoger. Voor vrouwen zijn de volgende onderdelen beschikbaar; Longcycle, OALC & Snatch-only. Deelname in de A-klasse is vanaf 16kg, kwalificeren kan door het behalen van rank 2 of hoger. Meer informatie over tijden en aanmelden volgt zsm.