Laden Evenementen
april
07

Trainingskamp met Gregor Sobocan

7 april - 10 april
Eekboerstraat 28J Oldenzaal, Nederland
€350
  • Dit event is voorbij.

Jaap’s Gym Kettlebell Open presenteert:
Trainingskamp met Gregor Sobocan

Vier dagen trainen met een fantastiche Kettlebellsport trainer!

Zoals altijd proberen wij na de Jaap’s Gym Kettlebell Open een gelegenheid te organiseren voor fanatieke kettlebellsporters. Vorige jaren hebben we altijd internationale grootheden workshops laten geven (Eddie Sheehan, Abigail Johnston, Brittany van Schravendijk, Gregor Sobocan). Dit jaar willen we groter uitpakken! Vier dagen lang trainen onder leiding van een internationale toptrainer!

Gregor Sobocan

Het ochtendprogramma zal gevuld worden met kettlebelltraining, in de middag zullen er andere actieve activiteiten plaatsvinden, hebben we tijd voor gezelligheid en zullen we de mooie omgeving van Twente opzoeken. Zo ben je vier dagen sportief onder de pannen! Het trainingskamp vindt (hoofdzakelijk) plaats bij Jaap’s Gym te Oldenzaal op 7 tot en met 10 april 2019 en is zowel geschikt voor de beginnende kettlebellsporter (een beter begin van deze fantastische sport is er niet te krijgen!) en de kettlebellsporter die al heel wat trainingsuren erop heeft zitten (juist die laatste techniekverbeteringen in je lifts!).

Overnachten

Heb je een verblijfplaats nodig voor deze dagen? Laat het ons weten! Wij hebben contact met een aantal B&B’s hier in Oldenzaal en omstreken en kunnen zelfs onze leden vragen of je mag logeren.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.kettlebell-open.nl (wanneer je je registreert voor de wedstrijd), of door een mail te sturen naar info@jaapsgym.nl

Vragen?

Meer informatie over dit trainingskamp? Stuur een mailtje naar info@jaapsgym.nl, neem contact met ons op via Facebook of zie www.kettlebell-open.nl

Details

Start: 7 april
End: 10 april
Cost: €350
Evenement Categorieën: , ,

Locatie

Venue Name: Jaap’s Gym
Address: Eekboerstraat 28J Oldenzaal, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Organizer Name: Jaap’s Gym
Phone: 06 27867350