Laden Evenementen
oktober
14

KSBN Trainersopleiding (niveau 1)

14 oktober - 15 oktober
Eekboerstraat 28J Oldenzaal, Nederland

De opleidingen op Niveau 1 en Niveau 2 bestaan uit een combinatie van theorie en praktijkles. Er worden stappenplannen aangeleerd voor het aanleren van techniek en het evalueren van techniek. Trainers leren om prioriteiten te stellen in de ontwikkeling van de atleet. Verder wordt er inzicht en verdieping gegeven in programmering en periodisering. Daarnaast is er ruimte voor het delen van ervaringen. Dit alles gebeurt in twee lesdagen van 13:00 tot 17:00, ondersteund door een uitgebreide syllabus.

Het succesvol afronden van Niveau 1 betekent dat je in staat bent om mensen de correcte techniek aan te leren en te corrigeren waar nodig. Je kunt een les opzetten en een basis trainingsschema naar een wedstrijd toe schrijven. Dit is als het ware je rijbewijs om aan de slag te gaan met het begeleiden van sporters. Vervolgens is het aan de trainer zelf om zoveel mogelijk ervaring op te doen!

Het examen voor Niveau 1 bestaat uit een (online) theorie-examen en een praktijkexamen waarbij je zelf een wedstrijdset draait en reflecteert op je eigen techniek, leerpunten en ervaring.

Details

Start: 14 oktober
End: 15 oktober
Evenement Categorie:

Locatie

Venue Name: Jaap’s Gym
Address: Eekboerstraat 28J Oldenzaal, Nederland
+ Google Maps

Leave a Reply