Brabants Kettlebell Kampioenschap, 2e editie

De 2e editie van het Brabants Kettlebell Kampioenschap werd wederom gehost bij Breda Strength & Conditioning, georganiseerd door Sjanett de Geus van LoveFitFood. Voor de eerste keer in de Nederlandse geschiedenis streden ook de dames op het platform met dubbele kettlebells. Zowel in de Biathlon als de LongCycle werd door de dames gestreden*.

Mooie resultaten, veel nieuw opgeleide scheidsrechters en een aantal kwalificaties voor de Nederlandse A-klasse (Gefeliciteerd Timo, Rudy & Jolanda!).

screen-shot-2016-10-30-at-13-54-36

(*Voor deze onofficiële onderdelen worden door de KSBN nog geen officiële records (of ranking) bijgehouden, wel worden de resultaten bewaard voor eventuele internationale veranderingen in de toekomst.)

Ter afsluiting van het evenement streden vier teams in een vriendschappelijke team competitie waarbij elk teamlid 5 minuten lang 1 onderdeel uitvoerde.

screen-shot-2016-09-05-at-12-42-16

Leave a Reply