Nieuwe trainers; gefeliciteerd!

Gisteren hebben drie kandidaten na een intensieve periode van cursus dagen onder leiding van hoofdtrainer Naomi Kooiker hun examen tot KSBN gecertificeerd kettlebellsport trainer afgelegd. Dit examen bestaat uit vier onderdelen, namelijk een praktijk test (waarbij de deelnemers hun beheersing van de techniek moeten demonstreren), een schriftelijke theorie test, een mondeling voortgang gesprek en een video toets om hun zogenaamde “coaches eye” te testen. Het is een pittig examen en net zoals bij de vorige twee lichtingen heeft niet iedereen het in één keer gehaald.

Examinator Ewout Staartjes beoordeeld het praktijk examen.
Examinator Ewout Staartjes beoordeeld het praktijk examen.

Jan-Hein van der Wiel en Niek Busschers hebben alle vier examens succesvol afgerond, van harte gefeliciteerd! De komende periode zullen zij het geleerde zoveel mogelijk in praktijk moeten brengen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Wil jij ze hier bij helpen? Of ben je op zoek naar een trainer bij jou in de regio? Kijk dan op deze pagina voor contact gegevens van al onze trainers.
Nico Langereis zal in Februari één deelexamen herkansen, wij hebben hier alle vertrouwen in en wensen hem alvast succes!

De volgende cursus periode zal van start gaan in het 2e kwartaal van 2017, details volgen zo snel mogelijk. Wil je hier van op de hoogte blijven? Hou dan de website goed in de gaten of mail ons vast met jou interesse via kettlebell@knkf.nl.

Leave a Reply