Eerste “Master of Sport” bij de KSBN

Op zondag 5 februari hadden alle leden van de KSBN en de aangesloten gyms de mogelijkheid om bij eigen club een wedstrijd set te draaien en rank te behalen. Er waren in totaal 18 deelnemers, waarvan 5 mensen hun rank hebben behaald.

Meike Veldmaat & Kim Verheijen hebben beide rank 3 behaald en zijn daarmee begonnen aan hun klim omhoog, gefeliciteerd!
Karlien Huiskes en Jan-Hein van der Wiel hebben beide rank 2 behaald en hebben zich daarmee weten te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap van 2017, gefeliciteerd en succes met de training de komende maanden!

Last but not least, Olivia Rasigraf van RSC Nijmegen heeft als allereerste lid van de KSBN een wedstrijd resultaat neergezet met “Master of Sport” ranking. Met 127 herhalingen in de 20kg longcycle heeft ze zelfs voor de zekerheid nog 3 herhalingen extra gemaakt, echt een ongelooflijk resultaat. Zulke snelheid heeft een technische precisie nodig die alleen kan komen van uren op uren op uren aan training. Olivia, gefeliciteerd!

Leave a Reply