Nieuw reglement

Nieuw reglement

De afgelopen periode heeft het bestuur gewerkt aan een nieuw reglement. Hierover is in het laatste ALV gesproken. Er waren geen bezwaren. Dit betekent dat nieuwe reglement is aangenomen en vanaf heden van kracht is. 

Anti-doping

De belangrijkste vernieuwing is het anti-dopingbeleid. Ook deze dopingregels gelden vanaf heden. Dit vergt actie voor leden die deel willen nemen aan het NK en/of internationale wedstrijden: atleten dienen minimaal het certificaat ‘Brons’ in bezit te hebben. Meer details vind je in het reglement, die je in dit bericht vindt als bijlage. Lees het nieuwe reglement goed door! De nieuwe regels gelden al op de eerstvolgende wedstrijd. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te voldoen aan de regels en om de certificaten van de elearning van de Dopingautoriteit te behalen! Heb je (een) certifica(a)t(en) behaald? Je mag deze dan mailen naar info@ksbn.nl

https://elearning.dopingautoriteit.nl/

Wijziging A-klasse en B-klasse NK

Vanaf het eerstvolgende NK is de indeling van de A-klasse en de B-klasse enigszins gewijzigd. In de A-klasse wijzigt er weinig. De B-klasse wordt opengesteld voor alle tussengewichten onder het lichtste gewicht van de A-klasse.
Heren A-klasse: 24kg, 28kg, 32kg

Dames A-klasse: 16kg, 20kg, 24kg

Heren B-klasse: alle tussengewichten met stappen van 2kg, tot en met 22kg

Dames B-klasse: alle tussengewichten met stappen van 2kg, tot en met 14kg

Leave a Reply