Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Jaap’s Gym Kettlebell Open

Jaap's Gym Eekboerstraat 28J, Oldenzaal

Het jaarlijkse, grootste kettlebellsportevenement van Nederland! Meer informatie wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Kettlebell Slingerstrijd 2023

Partycentrum Het Witte Peerd Westeinde 5, Nieuwleusen

Kettlebellsport een feestje? Ja hoor! Op zondag 14 mei vindt de Kettlebell Slingerstrijd plaats in Partycentrum 't Witte Peerd in Nieuwleusen. Schrijf het vast in je agenda! Deze wedstrijd is tevens de laatste kwalificatiemogelijkheid voor het Wereldkampioenschap van de WKSF, dat plaatsvindt van 23-25 juni in Boedapest, Hongarije. Meer informatie volgt z.s.m.!

WKSF Wereldkampioenschap 2023

Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont Pesti út 86-88, Budapest

Het WK van de WKSF vindt in 2023 plaats in Budapest, Hongarije.   Voor meer informatie neem contact op met de bondscoach via info@ksbn.nl.

€80

Erasmus Cup 2023

Op 10 september 2023 vindt de allereerste editie van de Rotterdamse Erasmus Cup plaats! De wedstrijd wordt georganiseerd door The Kettlebell Community. Meer details worden later bekend gemaakt.  

KSBN Trainersopleiding (niveau 2)

Jaap's Gym Eekboerstraat 28J, Oldenzaal

De trainersopleiding niveau 2 bouwt verder op de ervaring die je als trainer al hebt opgedaan. We gaan hier dieper in op het evalueren en bijsturen van techniek, het onderzoeken wat een atleet precies nodig heeft, op welke manier je dat kunt invullen en wat je nog meer nodig hebt rondom de begeleiding naar wedstrijden...

KSBN Trainersopleiding (niveau 1)

Jaap's Gym Eekboerstraat 28J, Oldenzaal

De opleidingen op Niveau 1 en Niveau 2 bestaan uit een combinatie van theorie en praktijkles. Er worden stappenplannen aangeleerd voor het aanleren van techniek en het evalueren van techniek. Trainers leren om prioriteiten te stellen in de ontwikkeling van de atleet. Verder wordt er inzicht en verdieping gegeven in programmering en periodisering. Daarnaast is...

WKSF Europees Kampioenschap

Finale Ligure, Italië Str. Calice 18, Finale Ligure

Het WKSF EK vindt in 2023 plaats in Finale Ligure in Italië, in het Polisportiva del Finale gebouw. Neem voor meer informatie contact op via info@ksbn.nl.

€80