Belangrijke aankondigingen voor 2018

Op 27 januari was er weer een leden vergadering, er zijn die dag een boel praktische zaken aangepakt. Er zijn taken verdeeld, een paar knopen doorgehakt en er is een vergader kalender voor 2018 gemaakt. Wil je graag de volledige notulen inzien? Dat kan! Laat het ons via de mail even weten. Hieronder de belangrijkste zaken.

De belangrijkste beslissingen;

– Het Nederlands Kampioenschap 2018 word gehouden op 11 november (ivm internationale wedstrijd kalender). De locatie is nog nader te bepalen, tips zijn welkom!

– De KSBN organiseert ook dit jaar een wedstrijd bij de SAP-cup, puur ter promotie van de sport. Als je graag een steentje wil bijdragen, laat het ons weten!

РJan-Hein van de Wiel is onze nieuwe scheidsrechter coördinator en zal het begeleiden, opleiden en aansturen van alle vrijwilligers nieuw leven in blazen.

– De nieuwe ranking tabellen zijn overlegd en goedgekeurd, zie de ranking pagina! Vanaf nu zullen deze tabellen gebruikt worden voor het uitreiken van ranks, natuurlijk blijven eerder behaalde ranks gewoon staan.

De volgende vergadering;
Zaterdag 14 april om 10:00, locatie nader te bepalen

Iedereen is van harte welkom! Ook willen wij graag de aanwezigen bedanken voor hun inzet en de taken die zij op zich hebben genomen;
Rudy, Rita, Debbie, Jan-Hein & Nico heel erg bedankt!

Leave a Reply