Sfeerimpressie WKSF European Championships 2018 in Porto

In deze post even geen foto’s* van liftende atleten tijden hun sets, maar foto’s die de sfeer tijdens het WKSF Europees Kampioenschap kettlebell sport in Maia, Porto 2018 weergeven. Ik denk dat ik namens veel (of alle) atleten spreek waneer ik zeg dat we de sfeer tijdens dit EK als heel prettig hebben ervaren. Dit had natuurlijk te maken met dat er onderling een erg fijne sfeer was (go #teamNL), maar ook dat de WKSF een geweldig evenement heeft neergezet met een open en democratische sfeer. Iets waar de ledenvergadering op 10 november een goed voorbeeld van was.

*Alle foto’s zijn gemaakt door de officiële fotograaf van het World Kettlebell Sport Federation (WKSF).

Nog niet genoeg?
Voor meer foto’s, informatie en uitslagen bezoek de website of facebook-pagina van de WKSF.
Klik hier voor alle resultaten van de Nederlandse Atleten.
Voor foto’s en achtergronden van de individuele atleten, kijk op onze instagram-feed.

Leave a Reply